Windows 10 Torrent'e Düştü!

Windows 10 Torrent'e Düştü!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10, daha çıkmadan çeşitli Torrent sitelerindeki yerini aldı. Peki, Windows 10 Torrent linkleri güvenli mi? İşte ayrıntılar.

Windows 10 için uzun bir süredir Build sürümlerini yayınlayan Microsoft, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı Windows 10 Build 10240’dan sonra testlerine noktayı koymuştu.

Yayınlanan son Build sürümünden sonra, Microsoft’un merakla beklenen Windows 10 işletim sistemi için geri sayım başladı. 29 Temmuz tarihinde kademeli olarak yayınlanacak olan Windows 10 güncellemesi, birçok yeniliği beraberinde getirecek.

Windows 10 Torrent Sitelerindeki Yerini Aldı!

Korsan Windows kullanmanın ağır cezaları olmasına karşılık, çeşitli forumlarda büyük bir kesimin Windows 10’u şimdiden yüklediği gözlerden kaçmadı. Microsoft’un bu konu hakkında muhtemelen bir hamlesi olacak ve korsan Windows 10 kullanımının önüne geçecektir.

Windows 10 Torrent Linkleri Güvenli mi?

Korsan her zaman geliştiricilerin korkulu rüyası olmuştur. Büyük firmalar bile almış olduğu üst düzey güvenlik önlemlerine rağmen ürünlerinin kırılmasını engelleyemiyor. Peki, korsan Windows, oyun ve uygulama kullanmak güvenli mi? Bu sorunun cevabı ise çok basit. Hayır! Ürünleri kıran hackerlar bazen Crack dosyalarının içerisinde kötücül yazılım entegre edebiliyor.

Torrent sitelerinde yayınlanan Windows 10 ISO dosyalarında da bir oynama yapılıp yapılmadığını anlamak çok zor. Oynama yapılmasa bile korsan Windows 10 sürümlerinden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

[shiftdelete]